Båtutleie

Bud er et fantastisk område for fiske og båtturer. Lei en av våre båter og få gode tips til hvor du kan ta turen.

Hos oss kan man også leie skyssbåt med kaptein for fisketurer eller for å oppleve de nærliggende øyene. Vi er registrert fiskecamp og er behjelpelig med tollpapirer for våre gjester.

Våre båter

Kværnø 630

Aluminiumsbåt Kværnø 630
6 personer / 80 hk / 20 fot

Ekkolodd: Garmin ECHOMAP UHD 92sv

Dolmøy 230 Fisher

6 personer / 100 hk / 23 fot

Sportsfiskerbåt med stor dekkplass. Båten som kombinerer dagsturer og fiske.

Poseidon

5 personer / 50 hk / 18 fot
Dette er en god allround båt, så vel til fisketurer som kos en fin sommerdag.
Egner seg for fisketurer langs kysten, og ikke langt til havs.
Ekkolodd: Striker Vivid 7cv

Kværnø 630HT

6 personer / 100 hk / 20 fot
Dette er en av Kværnø Boats’ nyeste tilskudd. Enkel og ryddig allroundbåt med nytt design, hardtop og flere innovative løsninger.
Ekkolodd: Garmin ECHOMAP UHD 92sv

Dolmøy 200 Fisher

5 personer / 50 hk / 19 fot

Sportsfiskerbåt. Båten som kombinerer dagsturer og fiske.
Ekkolodd: Striker Vivid 7cv

IMG_4519 (1) (1)

Fiskestang

Vi har havfiskestenger for utleie, men fiskelykka må du stå for sjøl. Det du ønsker å knyte i snøret av sluk eller lignende fås kjøpt i resepsjonen.

IMG_4519 (1) (1)

Fiskestang

Vi har havfiskestenger for utleie, men fiskelykka må du stå for sjøl. Det du ønsker å knyte i snøret av sluk eller lignende fås kjøpt i resepsjonen.

Skyssbåten “Øystein”

Våre kapteiner er klare for å ta dere med ut på guidet fisketur for å sikre middagen, eller skysser dere til Bjørnsund og Ona for fantastiske opplevelser og et godt måltid. Mulighetene er mange! Turer med “Øystein” må bookes på forhånd og kontaktinformasjon finner du her.

Fiskeutstyr

I resepsjonen kan du finne et bredt utvalg av utstyr til havfiske, så om sluken ryker på fisketur er det ingen fare. Men fiskelykka – den må du stå for sjøl.

De beste tipsene

I resepsjonen får du gode tips og sjøkart over de beste fiskeplassene. Alt av fiskeutstyr får du kjøpt på butikken vår. Campingplassen er et perfekt utgangspunkt for en båttur til vakre Ona og Bjørnsund.

På sommerstid anbefaler vi en tur ut til holmene rett utenfor campingen for å grille, bade og snorkle i det klare vannet.

Sikkerhet i høysete

Din sikkerhet er veldig viktig for oss. Derfor stiller vi krav til godkjent båtførerprøve når du skal leie båt, de som er født før 01.01.1980 behøver ikke båtførerprøven.

Vi vil gi deg en innføring i farvannene rundt campingplassen, men du må også selv sørge for å sette deg inn i sjøkartet for området. Vi anbefaler deg også å ha reiseforsikring for din trygghet.