Båtutleie

Bud Camping tilbyr spennende opplevelser på havfiske med lokale guider hvor man kan få sei, hyse, torsk, lange, kveite, makrell og andre smakfulle fisker på kroken.

Med beliggenhet ytterst i havgapet, mellom havstykket Hustadvika og de majestetiske fjellene i området rundt, er det ikke rart Bud har blitt en kjær ferieperle for mange stamgjester. Lokaliseringen vår gir gjestene en unik nærhet til de beste fiskeplassene. Vi har båter på havet året rundt – klare for deg som vil ha storfisken på kroken.

For gjester med egen båt leier vi ut båtplass i havna, og vår nabo Bud Småbåthavn har slip til leie. Som godkjent turistfiskebedrift er vi behjelpelig med tollpapirer til våre gjester. Bestill en opplevelse for livet!

Våre båter

Kværnø 630

6 personer / 80 hk / 6,3 m

Ekkolodd: Garmin ECHOMAP UHD 92sv

Hardføre båter i aluminium tilpasset havfiske og store opplevelser med fiskestang i hånda – året rundt! Båtene er svært funksjonelle og brukervennlige. Passer godt til fisking, dykking, turer ut til øyene og for den som bare vil ta seg en båttur. Flotte destinasjoner kan være Bjørnsund, Ona, havfiske i Molde eller ut å fiske kveite. Vi har 5 båter av denne typen, alle ny våren 2022.

Kværnø 630 HT

6 personer / 100 hk / 6,3m

Ekkolodd: Garmin ECHOMAP UHD 92sv

Samme, gode båt fra Kværnø, men denne har hardtop og større motor. To sitteplasser under tak bak konsoll, sitteplasser i baugen, foran konsoll og på benk bakerst i båten. Store rom for oppbevaring. Stangholdere bak på båten. Vi har 1 av denne, ny våren 2023.

Kværnø 630 HT Motorguide

6 personer / 100 hk / 6,3m

Ekkolodd: Garmin ECHOMAP UHD 92sv

Aluminiumsbåt fra Kværnø med hardtop og motorguide. Når du kommer frem til fiskeplassen kan du forbli «oppankret» der ved hjelp av motorguiden.  Leie av motorguide må bookes samtidig som man booker båten. Genialt redskap i jakten på stor lange eller for å ikke drive av et punkt man ønsker å fiske på.

530F_4

Øyen 530

6 personer / 30 hk / 5,3 m

Garmin Echomap 72sv m/GT51 kartplotter/sonar

Romslig og lettkjørt båt i glassfiber. Styrekonsoll og godt med sitteplasser både foran og bak. Stødig båt på sjøen. Egner seg til fiske nært land, ikke langt til havs.

IMG_4519 (1) (1)

Fiskestang

Vi har havfiskestenger for utleie, men fiskelykka må du stå for sjøl. Det du ønsker å knyte i snøret av sluk eller lignende fås kjøpt i resepsjonen.

IMG_4519 (1) (1)

Fiskestang

Vi har havfiskestenger for utleie, men fiskelykka må du stå for sjøl. Det du ønsker å knyte i snøret av sluk eller lignende fås kjøpt i resepsjonen.

Guidede turer med “Øystein” & "Randi"

Våre kapteiner er klare for å ta dere med ut på guidet fisketur for å sikre middagen, eller skysser dere til Bjørnsund og Ona for fantastiske opplevelser og et godt måltid. Mulighetene er mange! Turer med “Øystein” og «Randi» må bookes på forhånd og kontaktinformasjon finner du her.

Fiskeutstyr

I resepsjonen kan du finne et bredt utvalg av utstyr til havfiske, så om sluken ryker på fisketur er det ingen fare. Men fiskelykka – den må du stå for sjøl.

De beste tipsene

I resepsjonen får du gode tips og sjøkart over de beste fiskeplassene. Alt av fiskeutstyr får du kjøpt på butikken vår. Campingplassen er et perfekt utgangspunkt for en båttur til vakre Ona og Bjørnsund.

På sommerstid anbefaler vi en tur ut til holmene rett utenfor campingen for å grille, bade og snorkle i det klare vannet.

Sikkerhet i høysete

Din sikkerhet er veldig viktig for oss. Derfor stiller vi krav til godkjent båtførerprøve når du skal leie båt, de som er født før 01.01.1980 behøver ikke båtførerprøven.

Vi vil gi deg en innføring i farvannene rundt campingplassen, men du må også selv sørge for å sette deg inn i sjøkartet for området. Vi anbefaler deg også å ha reiseforsikring for din trygghet.