Butikk

Utstyr til havfiske finner du i vår resepsjon. Vi har kjente merker og alt du trenger for at fisketuren skal bli perfekt.

Vi har alt du trenger til fiske

Fiskeopplevelsen forbedres med utstyr av topp kvalitet, og havfiskeutstyr påføres ofte ekstra kraftige påkjenninger. Hos oss finner du fiskestang, sluk, oppheng, kroker, jigger, shader, pilker og mye mer. Vi har utstyr til både fiske fra båt og fiske fra land. Mange av våre gjester opplever stor glede i å fiske fra land på moloen vår, gå ut på bergene eller kjøre til Atlanterhavsveien for å prøve lykken fra fiskebroen der.

Livet i havet fascinerer også barna. Å ligge på magen i havna og vente på at krabben skal ta agnet er spennende og blir en opplevelse barna ikke glemmer. Vi har selvfølgelig fiskeutstyr til barna også, deriblant hover, bøtter, små stenger og krabbefiskeutstyr.

savage_rectangle
sufix-logo_1_
storm-logo
prologic-ij
madcat_green
Logo Søvik
Logo Sølvkroken
Logo Prey
Logo Daiwa

Bærekraft og ansvarlig fiske

Havfiske i Norge er regulert, og våre marine ressurser er ikke utømmelige. Som registrert turistfiskebedrift følger vi disse reglene og opplyser våre gjester om hva som er gjeldende. Vi rapporterer fangst daglig, og er behjelpelige med dokumentasjon for gjester som ønsker å ta med fisk ut av Norge. Våre guider lærer villig bort hvordan fangst skal håndteres for å holde den gode kvaliteten, og vi praktiserer «catch and release» hos sårbare fiskearter.