Havfiske

Kom og opplev havfiske i Hustadvika! Fiskeværet Bud er historisk kjent for godt fiske. Båtene og utstyret har forandret seg, men det gode fisket består.

Oppdag havfiske på vestkysten

Med Bud Camping som base har man et ypperlig utgangpunkt for store opplevelser ute på havet. Helt ute på kantene etter stor lange og kveite, sei og torsk, eller man kan trekke inn i fjordene i urolig vær. Og for den som prøver å få flest mulig arter eller er på jakt etter en ny type art er Bud det perfekte sted.

Bud ligger 4 mil fra Molde og 2 mil fra Atlanterhavsveien. 

Fiskeværet ligger ytterst på en spiss med Hustadvika som nærmeste nabo. Med vår båthavn som utgangspunkt kan man dra ut i åpent hav og fiske på toppene, eller om været er ruskete kan man dra innover i fjordene og fiske i le. Det var i disse områdene en av våre gjester fikk ei lange på kroken høsten 2022, langa var 36 kilo og 190 cm lang!

Gjester fra hele verden

Fiskeværet Bud og områdene rundt har mye variert natur til lands og til vann å by våre besøkende. Hit kommer norske og utenlandske turister hovedsakelig i sesongen fra april til september. Vi har gjester fra innlandet og Østlandet som kommer for å leie hytte og båt, og fryser ned fisken for å fylle fryseren til vinteren.