Havfiske

Kom og opplev havfiske i Møre og Romsdal! Fiskeværet Bud er historisk kjent for godt fiske. Båtene og utstyret har forandret seg, men det gode fisket består.

Oppdag havfiske på vestkysten

Med Bud Camping i Møre og Romsdal som base har man et ypperlig utgangpunkt for store opplevelser ute på havet. Helt ute på kantene etter stor lange og kveite, sei og torsk, eller man kan trekke inn i fjordene i urolig vær. Og for den som prøver å få flest mulig arter eller er på jakt etter en ny type art er vestlandet det perfekte sted.

Bud ligger 4 mil fra Molde og 2 mil fra Atlanterhavsveien. 

Fiskeværet ligger ytterst på en spiss med Hustadvika som nærmeste nabo. Med vår båthavn som utgangspunkt kan man dra ut i åpent hav og fiske på toppene, eller om været er ruskete kan man dra innover i Romsdalsfjorden og fiske i le. Det var i disse områdene en av våre gjester fikk ei lange på kroken høsten 2022, den var 36 kilo og 190 cm lang!

Gjester fra hele verden

Mange av våre gjester tar en rundreise i regionen og besøker byene Ålesund, Kristiansund og Molde. Vi har mange gjester som velger å ta utgangspunkt i Bud Camping og reiser ut på dagsturer til Atlanterhavsveien, Trollstigen, Midsundtrappene og andre attraksjoner. I området har vi flotte fjellturer som Trollkirka og Atlanterhavseggen for den som liker luftige turer med spektakulær utsikt. 

Vår fiskecamp har båter ute hele året, og vi kan ta med gjester ut på guidet havfisketur i Molde, ved Midsund og områdene rundt Hustadvika. Her kan dere velge å leie båt og kjøre selv, eller bestille tur med guide. Gjester fra Norge og Europa tar gjerne med hele familien på en uforglemmelig tur med guidet havfiske på storhavet, kanskje er det minstemann som får størst fisk på kroken?